APPAR TILL SMART TV

APPAR TILL SMART TV

Smart TV appar

Appar till din Smart TV gör det roligare att äga denna typ av tv. Vi har samlat ett stort antal Smart TV app alternativ som finns att ladda ner till din TV-apparat. Vi har enbart fokuserat på att ha med gratis smart-tv appar, så att alla ska kunna ta del av dessa!

Smart TV appar
Smart IPTV App för Smart TV

Smart IPTV

Alla TV-kanaler i världen i din Smart TV för 300 kr om året!

Smart IPTV är en app som gör det möjligt för dig som har ett IPTV-abonnemang att se dessa tv-kanaler rakt i din smart tv. Med IPTV får du tillgång till ALLA sport, film & serie kanaler från hela världen för ett par hundra kronor om året, var dock noggrann med att också skaffa en VPN tjänst så som NordVPN som döljer din identitet, då detta är inte är lagligt.

Här kan du läsa om IPTV tekniken & hur man skaffar sig ett abonnemang!

disneyplus-logo

Disney Plus+

Streamingtjänst för barnen i familjen!

Disney behöver ingen närmare presentation av vad man skapar, och nu har man ganska nyligen också släppt en helt egen streamingtjänst som heter Disney Plus. Ett måste för den som vill ha en barnvänlig streamingtjänst direkt i en app på sin Smart TV.

NordVPN

NordVPN

Skyddar & döljer din identitet online!

För ett par hundra kronor kan du bli skyddad från nyfikna, och ha din identitet helt anonym. NordVPN fungerar inte bara på din smart tv, utan också på din mobil, dator och surfplatta. Detta är en tjänst vi tycker ALLA borde ha idag oavsett man använder smart-tv eller inte, för det gör det näst intill omöjligt för hackare, myndigheter & företag som vill spama med reklam att se att du är du! Ett måste helt enkelt i denna digitala era, som skyddar hela familjen enheter för några hundra per år!

Netflix appen

Netflix

Ladda ner Netflix appen till din smart tv!

Av alla Smart TV appar så är detta kanske den mest nerladdade av dem alla, och det har sina anledningar. Netflix är och lär förbli världen största streamingtjänst, med massvis av filmer och serier. Ett måste att du laddar ner denna appen till din smart tv.