BÄST I TEST SMART TV

BÄST I TEST SMART TV

bästa smart tv

Bäst i test av Smart TV apparater finner du på denna sidan. Vi har granskat, känt och klämt och kollat samtliga Smart-TV apparater ända i i sömmarna. För att bli bästa smart tv testvinnare krävs både ett bra pris, men också många funktioner, klar och skarp bild och en elegant design. Våran testvinnare har allt detta!

För att inte göra det mer rörigt än nödvändigt, har vi enbart tagit ut och publicerat 3 stycken bäst i testvinnare av smart-tv i det 3 vanligaste storelakarna!

bästa smart tv
Philips-UHD-Smart-TV

Philips 58-tums

4K Smart UHD-TV med Ambilight

Här har Philips slått till med en riktig dunder Smart tv enligt oss och många andra. Vi anser att det är utan tvekan den bästa 58 tums smart tv för det pengarna som denna tv kostar. TV:n har Saphi Smart TV med Dolby Vision & Atmos och en helt galen 4K UHD upplösning. Denna TV hade endast kunnat slås om den var i en större storlek.

lg-65-tums-uhd-4k-smart-tv-med-wi-fi

LG 65-tums

UHD 4K Smart-TV med Wi-Fi & WebOS

Vi tycker att den bästa 65 tums smart tv går helt klart till LG. Denna tv är en sjukt prisvärd smart-tv på 65″ tum, & det är svårt att hitta någon tv apparat med appar, wifi, UHD 4K (3840 x 2160) där du får mer för pengarna!

Samsung-UHD-4K-Smart-TV

Samsung 75-tums

Högupplöst 75-tums 4K-TV med HDR+

Samsung har skapat denna högupplösta 75-tums smart tv med 4K & HDR+. Mycket mera av en tv kan man inte önska, både snygg, stor & högupplöst bildkvalitet gör att vi snaser att detta är utan tvekan bästa 75-tums smart tv och våran vinnare av bäst i test smart tv iår.